Bireysel Display Ustalar

SNT1 – Artistik Çalışma, Düğün Pastası, Kutlama Pastası, Şekerden Çiçek Aranjmanı

Yarışmacıların istedikleri tema ve biçimde yapacakları artistik çalışmada Şeker hamuru, Çikolata, Yağ, Pastilaj hamuru veya marzipan badem ezmesi hamuru kullanılacaktır. Tasarım ve uygulama tamamen yarışmacıya ait olmalıdır. El işçiliğinin ön planda olması tercih edilip, kalıp kullanımı olumsuz değerlendirilecektir. Dışarıdan gözükmeyen iç destek, tel, çubuk, strafor vb. malzemeler kullanılabilir. Görünürdeki her şeyin yenilebilir olması zorunludur. Çalışmada yardımcı malzeme olarak “İzomalt ve Royal Icing” kullanılabilir. Minimum 30 cm x 30 cm ve Maximum 75 cm x 75 cm ölçülerinde olmalıdır ve teşhir edilmelidir yükseklik sınırı yoktur. (Yapılan çalışmalar yarışmanın 1. günü sabahı saat 08:30 kadar belirtilen alan da ve masada hazır olması gerekmekte olup, eser 4’cü günün sonunda saat 15:00’te teşhir edilen masadan yarışmacı tarafından alınması gerekmektedir.) Yarışma tarihleri arasında tüm yarışmacılar için Konaklama, Transfer, Yeme, İçme, Üniforma ve Katılım Madalyası Organizasyon Komitesi Tarafından Karşılanacaktır.

Katılım Ücreti Kişi Başı: 980 €
Katılımcı Takım Sayısı: 20
Katılımcı Yaşı : 16 – 90

Euro (€) Hesap Adı:

AG QUALITY ORGANİZASYON TURİZM VE TİC. LTD. ŞTİ.

TR87 0001 2001 5610 0010 1007 47

Euro (€) Hesap Adı:

SNT2 – Dekoratif Kurabiye

Belirlenmiş temaya uygun tasarımdan 4 ayrı modelden 3’er adet, ayrıca jürinin tadımı için 1’er adet toplam 16 adet kurabiye. Kullanılabilir Malzemeler: Alt tabanı yenilebilir kurabiye olması zorunludur. Üzerinde dekoratif olarak kullanılabilecek olan malzemeler şeker hamuru, royal içing, yenilebilir dantel, izomat, yenilebilir kağıt. Teknik olarak her şey serbest fakat el işçiliği jüri değerlendirilmesinde ön planda tutulacaktır. Kalıp kullanımı minimum olmalıdır. Teşhir alanı maksimum 40x 40 cm’dir. Yükseklik sınırlaması yoktur. (Yapılan çalışmalar yarışmanın 1. günü sabahı saat 08:30 kadar belirtilen alan da ve masada hazır olması gerekmekte olup eser 4’cü günün sonunda saat 15:00’te teşhir edilen masadan yarışmacı tarafından alınması gerekmektedir.) Yarışma tarihleri arasında tüm yarışmacılar için Konaklama, Transfer, Yeme, İçme, Üniforma ve Katılım Madalyası Organizasyon Komitesi Tarafından Karşılanacaktır.

Katılım Ücreti Kişi Başı: 980 €
Katılımcı Takım Sayısı: 20
Katılımcı Yaşı : 16 – 90

Euro (€) Hesap Adı:

AG QUALITY ORGANİZASYON TURİZM VE TİC. LTD. ŞTİ.

TR87 0001 2001 5610 0010 1007 47

Euro (€) Hesap Adı:

SNT3 – Cup Cake

Şeker hamuruyla ve yenilebilir malzemelerle dekor uygulanmış 12 adet cup cake sunulacaktır. Seçilen temayı destekleyici 3 ayrı lezzette, 3 ayrı tasarımdan oluşmuş ve her modelden 4’er adet olacak şekilde teşhir edilecektir. Jüri değerlendirmesi için her modelden ekstra 1’er adet sunuma özen gösterilerek tadım için hazırlanacaktır ve hem lezzet hem de süsleme değerlendirilecektir. Stand vb. sunum platformları kullanılabilir. Teşhir alanı maksimum 40 cm x 40 cm’dir. (Yapılan çalışmalar yarışmanın 1. günü sabahı saat 08:30 kadar belirtilen alan da ve masada hazır olması gerekmekte olup eser 4’cü günün sonunda saat 15:00’te teşhir edilen masadan yarışmacı tarafından alınması gerekmektedir.) Yarışma tarihleri arasında tüm yarışmacılar için Konaklama, Transfer, Yeme, İçme, Üniforma ve Katılım Madalyası Organizasyon Komitesi Tarafından Karşılanacaktır.

Katılım Ücreti Kişi Başı: 980 €
Katılımcı Takım Sayısı: 20
Katılımcı Yaşı : 16 – 90

Euro (€) Hesap Adı:

AG QUALITY ORGANİZASYON TURİZM VE TİC. LTD. ŞTİ.

TR87 0001 2001 5610 0010 1007 47

Euro (€) Hesap Adı:

SNT4 – Ekmek Büfesi (1 kişilik bireysel katılım)

Yarışmacılar 4 farklı ekmek, her bir modelden 2’şer adet sergilemesi gerekmektedir.1 sandviç ekmegi,1 hamburger ekmeği ve 2 modelde rol ekmeği olarak her birinden 6 şar adet sergilenecektir. Jüri tadım yapabilmesi için masa da 1 adet ekmek bıçağı ve tahtası bulundurulması gerekmektedir. Ayrıca büfede isteğe göre ekmek hamurundan görsel show hazırlanabilir. Azami teşhir alanı 65 cm x 65 cm olup, yükseklik sınırı yoktur. Yarışma tarihleri arasında tüm yarışmacılar için Konaklama, Transfer, Yeme, İçme, Üniforma ve Katılım Madalyası Organizasyon Komitesi Tarafından Karşılanacaktır.

Katılım Ücreti Kişi Başı: 980 €
Katılımcı Takım Sayısı: 20
Katılımcı Yaşı : 16 – 90

Euro (€) Hesap Adı:

AG QUALITY ORGANİZASYON TURİZM VE TİC. LTD. ŞTİ.

TR87 0001 2001 5610 0010 1007 47

Euro (€) Hesap Adı:

SNT5 – SebzeMeyve Oymacılığı- Canlı (1 kişilik bireysel katılım)

Yarışmacı yarışmanın 1.günü saat 10:00 ‘da kendisine ayırılan çalışma tezgahında tüm hazırlıkları hazır olup, hiçbir ön hazırlık olmadan seçilen sebze ve meyveler, jürinin bilgilendirmesi ile 180 dakika olan yarışma süresi başladığı anda modellemeye başlanacaktır. Tasarımda ve kompozisyonda istenilen tema uygulanabilir. Süre sonunda jüri değerlendirmesi için hazırlanan teşhir alanında tüm dekorların sunulması gerekmektedir. Azami teşhir alanı 100 cm x 100 cm olup, yükseklik sınırı yoktur.
(Yapılan çalışmalar yarışmanın 1. günü sabahı saat 08:30 kadar belirtilen alan da ve masada hazır olması gerekmekte olup eser 4. günün sonunda saat 15:00’te teşhir edilen masadan yarışmacı tarafından alınması gerekmektedir.) Yarışma tarihleri arasında tüm yarışmacılar için Konaklama, Transfer, Yeme, İçme, Üniforma ve Katılım Madalyası Organizasyon Komitesi Tarafından Karşılanacaktır.

Katılım Ücreti Kişi Başı: 980 €
Katılımcı Takım Sayısı: 20
Katılımcı Yaşı : 16 – 90

Euro (€) Hesap Adı:

AG QUALITY ORGANİZASYON TURİZM VE TİC. LTD. ŞTİ.

TR87 0001 2001 5610 0010 1007 47

Euro (€) Hesap Adı:

SNT6 – SebzeMeyve Oymacılığı- Canlı (3 kişilik Ekip Çalışması)

Yarışmacı yarışmanın 1.günü saat 10:00 ‘da kendisine ayırılan çalışma tezgahında tüm hazırlıkları hazır olup, hiçbir ön hazırlık olmadan seçilen sebze ve meyveler, jürinin bilgilendirmesi ile 180 dakika olan yarışma süresi başladığı anda modellemeye başlanacaktır. Tasarımda ve kompozisyonda istenilen tema uygulanabilir. Süre sonunda jüri değerlendirmesi için hazırlanan teşhir alanında tüm dekorların sunulması gerekmektedir. Azami teşhir alanı 100 cm x 100 cm olup, yükseklik sınırı yoktur.
(Yapılan çalışmalar yarışmanın 1. günü sabahı saat 08:30 kadar belirtilen alan da ve masada hazır olması gerekmekte olup eser 4’cü günün sonunda saat 15:00’te teşhir edilen masadan yarışmacı tarafından alınması gerekmektedir.) Yarışma tarihleri arasında tüm yarışmacılar için Konaklama, Transfer, Yeme, İçme, Üniforma ve Katılım Madalyası Organizasyon Komitesi Tarafından Karşılanacaktır.

Katılım Ücreti Kişi Başı: 980 €
Katılımcı Takım Sayısı: 20
Katılımcı Yaşı : 16 – 90

Euro (€) Hesap Adı:

AG QUALITY ORGANİZASYON TURİZM VE TİC. LTD. ŞTİ.

TR87 0001 2001 5610 0010 1007 47

Euro (€) Hesap Adı:

SCD1 – Ordövr veya Fingerfood

Yarışmacının tercih edeceği 6 çeşit, 6 kişilik olarak hazırlanacaktır (toplam 36 kuver). İkisi sıcak olarak hazırlanacak ve soğuk servis edilecektir.
(Yapılan çalışmalar yarışmanın 1. günü sabahı saat 08:30 kadar belirtilen alan da ve masada hazır olması gerekmekte olup eser 3.gün saat 16:00’da teşhir edilen masadan yarışmacı tarafından alınması gerekmektedir.) Yarışma tarihleri arasında tüm yarışmacılar için Konaklama, Transfer, Yeme, İçme, Üniforma ve Katılım Madalyası Organizasyon Komitesi Tarafından Karşılanacaktır.

Katılım Ücreti Kişi Başı: 980 €
Katılımcı Takım Sayısı: 20
Katılımcı Yaşı : 16 – 90

Euro (€) Hesap Adı:

AG QUALITY ORGANİZASYON TURİZM VE TİC. LTD. ŞTİ.

TR87 0001 2001 5610 0010 1007 47

Euro (€) Hesap Adı:

SCD2 – Balık Teşhir Tabağı, Et Teşhir Tabağı, Restoran Tatlı TabağI, Somon Teşhir Tabağı

Dekore ve glaze edilmiş, garnitürleri yerleştirilmiş 6 kişilik balık tabağı teşhir edilecektir.
(Yapılan çalışmalar yarışmanın 1. günü sabahı saat 08:30 kadar belirtilen alan da ve masada hazır olması gerekmekte olup eser 3.cü gün saat 16:00’da teşhir edilen masadan yarışmacı tarafından alınması gerekmektedir.) Yarışma tarihleri arasında tüm yarışmacılar için Konaklama, Transfer, Yeme, İçme, Üniforma ve Katılım Madalyası Organizasyon Komitesi Tarafından Karşılanacaktır.

Katılım Ücreti Kişi Başı: 980 €
Katılımcı Takım Sayısı: 20
Katılımcı Yaşı : 16 – 90

Euro (€) Hesap Adı:

AG QUALITY ORGANİZASYON TURİZM VE TİC. LTD. ŞTİ.

TR87 0001 2001 5610 0010 1007 47

Euro (€) Hesap Adı:

SCD3 – Pötiför

Toplam 36 parça şekerleme veya tatlı pötibörlerden oluşan teşhir, 6’şar parça ve 6 çeşit içerecektir (toplam 36). Çeşit ve dokularda kontrast olmalıdır. Teşhirin her bir çeşidi, tadılmak üzere ayrı konulmalıdır.
(Yapılan çalışmalar yarışmanın 1. günü sabahı saat 08:30 kadar belirtilen alan da ve masada hazır olması gerekmekte olup eser 3.cü gün saat 16:00’da teşhir edilen masadan yarışmacı tarafından alınması gerekmektedir.) Yarışma tarihleri arasında tüm yarışmacılar için Konaklama, Transfer, Yeme, İçme, Üniforma ve Katılım Madalyası Organizasyon Komitesi Tarafından Karşılanacaktır.

Katılım Ücreti Kişi Başı: 980 €
Katılımcı Takım Sayısı: 20
Katılımcı Yaşı : 16 – 90

Euro (€) Hesap Adı:

AG QUALITY ORGANİZASYON TURİZM VE TİC. LTD. ŞTİ.

TR87 0001 2001 5610 0010 1007 47

Euro (€) Hesap Adı:

SCD4 – Restaurant Tabağı Teşhiri – Ana Yemek

Et, balık veya sakatatlar dan hazırlanmış olan 4 farklı ana yemek, 4 ayrı tabakta teşhir edilecektir. Sıcak hazırlanıp, soğuk olarak sunulacaktır. Sunumu zenginleştirmek için, teşhir tabakları dekore edilebilir, yiyecekler glaze edilebilir ve garnitürlerle tamamlanabilir.
(Yapılan çalışmalar yarışmanın 1. günü sabahı saat 08:30 kadar belirtilen alan da ve masada hazır olması gerekmekte olup eser 3.cü gün saat 16:00’da teşhir edilen masadan yarışmacı tarafından alınması gerekmektedir.) Yarışma tarihleri arasında tüm yarışmacılar için Konaklama, Transfer, Yeme, İçme, Üniforma ve Katılım Madalyası Organizasyon Komitesi Tarafından Karşılanacaktır.

Katılım Ücreti Kişi Başı: 980 €
Katılımcı Takım Sayısı: 20
Katılımcı Yaşı : 16 – 90

Euro (€) Hesap Adı:

AG QUALITY ORGANİZASYON TURİZM VE TİC. LTD. ŞTİ.

TR87 0001 2001 5610 0010 1007 47

Euro (€) Hesap Adı:
Menü