Açıklama
Et, balık veya sakatatlar dan hazırlanmış olan 4 farklı ana yemek, 4 ayrı tabakta teşhir edilecektir. Sıcak hazırlanıp, soğuk olarak sunulacaktır. Sunumu zenginleştirmek için, teşhir tabakları dekore edilebilir, yiyecekler glaze edilebilir ve garnitürlerle tamamlanabilir.
(Yapılan çalışmalar yarışmanın 1. günü sabahı saat 08:30 kadar belirtilen alan da ve masada hazır olması gerekmekte olup eser 3.cü gün saat 16:00’da teşhir edilen masadan yarışmacı tarafından alınması gerekmektedir.) Yarışma tarihleri arasında tüm yarışmacılar için Konaklama, Transfer, Yeme, İçme, Üniforma ve Katılım Madalyası Organizasyon Komitesi Tarafından Karşılanacaktır.
Katılım Ücreti Kişi Başı: 980 €
Katılımcı Takım Sayısı: 20
Katılımcı Yaşı : 16 – 90
Değerlendirmeler
Henüz değerlendirme yapılmadı.