JCD4 | Restoran Tabakları | 1 gün | 1. Oturum | 09:00 – 17:00 |
JCD5 | Restoran Tatlı Tabağı | 1 gün | 1. Oturum | 09:00 – 17:00 |
JNT1 | Artistik Çalışma | 4 gün | 1. Oturum | 09:00 – 17:00 |
JNT11 | Butik/Pasta Yarışması – Canlı / (1 kişilik bireysel) | 4 gün | 1. Oturum | 09:00 – 17:00 |
JNT2 | Kutlama Pastası | 4 gün | 1. Oturum | 09:00 – 17:00 |
JNT3 | Minyatür | 4 gün | 1. Oturum | 09:00 – 17:00 |
JNT4 | Maske Çalışması | 4 gün | 1. Oturum | 09:00 – 17:00 |
JNT5 | Şekerden Çiçek Aranjmanı | 4 gün | 1. Oturum | 09:00 – 17:00 |
JNT6 | Dekoratif Kurabiye | 4 gün | 1. Oturum | 09:00 – 17:00 |
JP1 | Lise Düzeyi Okulları Öğrenci Aşçı Balık Yarışması | 35 dakika | 1. Oturum | 09:00 – 09:35 |
SCD4 | Restoran Tatlı Tabağı | 1 gün | 1. Oturum | 09:00 – 17:00 |
SCD7 | Restaurant Tabağı Teşhiri – Ana Yemek | 1 gün | 1. Oturum | 09:00 – 17:00 |
SNT1 | Artistik Çalışma | 4 gün | 1. Oturum | 09:00 – 17:00 |
SNT10 | Cup Cake | 4 gün | 1. Oturum | 09:00 – 17:00 |
SNT11 | Çikolata Çalışması | 4 gün | 1. Oturum | 09:00 – 17:00 |
SNT13 | Pastane Yaş Pastalar ve Soğuk Vitrin Ürünleri Büfesi Display / “1 kişilik bireysel katılım” | 4 gün | 1. Oturum | 09:00 – 17:00 |
SNT14 | Pastane Hamur işi ve Unlu Mamülleri Büfesi Display / “1 kişilik bireysel katılım” | 4 gün | 1. Oturum | 09:00 – 17:00 |
SNT15 | Genel Pastane Büfesi Display (2 kişilik ekip yarışması) | 4 gün | 1. Oturum | 09:00 – 17:00 |
SNT16 | Ekmek Büfesi (1 kişilik bireysel katılım) | 4 gün | 1. Oturum | 09:00 – 17:00 |
SNT17 | Butik/Pasta Yarışması – Canlı (1 kişilik bireysel katılım) | 4 gün | 1. Oturum | 09:00 – 17:00 |
SNT2 | Kutlama Pastası | 4 gün | 1. Oturum | 09:00 – 17:00 |
SNT3 | Araç Çalışması | 4 gün | 1. Oturum | 09:00 – 17:00 |
SNT5 | Minyatür | 4 gün | 1. Oturum | 09:00 – 17:00 |
SNT6 | Düğün Pastası | 4 gün | 1. Oturum | 09:00 – 17:00 |
SNT7 | Şekerden Çiçek Aranjmanı | 4 gün | 1. Oturum | 09:00 – 17:00 |
SNT8 | Ayakkabı ve Çanta | 4 gün | 1. Oturum | 09:00 – 17:00 |
SNT9 | Dekoratif Kurabiye | 4 gün | 1. Oturum | 09:00 – 17:00 |
JCD1 | Terin Tabağı Teşhiri | 1 gün | 0. Oturum | 10:00 – 17:00 |
JCD2 | Balık Teşhir Tabağı | 1 gün | 0. Oturum | 10:00 – 17:00 |
JCD3 | Et Teşhir Tabağı | 1 gün | 0. Oturum | 10:00 – 17:00 |
JNT10 | Pastane Yaş Pastalar ve Soğuk Vitrin Ürünleri Büfesi Dsplay/ “1 kişilik bireysel katılım” | 4 gün | 0. Oturum | 10:00 – 17:00 |
JNT7 | Cup Cake | 4 gün | 0. Oturum | 10:00 – 17:00 |
JNT8 | Çikolata Çalışması | 4 gün | 0. Oturum | 10:00 – 17:00 |
JNT9 | Yağ Çalışması | 4 gün | 0. Oturum | 10:00 – 17:00 |
SCD1 | Ordövr veya Fingerfood | 1 gün | 0. Oturum | 10:00 – 17:00 |
SCD2 | Balık Teşhir Tabağı | 1 gün | 0. Oturum | 10:00 – 17:00 |
SCD3 | Et Teşhir Tabağı | 1 gün | 0. Oturum | 10:00 – 17:00 |
SCD5 | Pötiför | 1 gün | 0. Oturum | 10:00 – 17:00 |
SCD6 | Somon Teşhir Tabağı | 1 gün | 0. Oturum | 10:00 – 17:00 |
Sınıf TB1 | Soğuk Büfe Ekip Yarışması | 1 gün | 0. Oturum | 10:00 – 17:00 |
SNT12 | Yağ Çalışması | 4 gün | 0. Oturum | 10:00 – 17:00 |
SNT4 | Maske Çalışması | 4 gün | 0. Oturum | 10:00 – 17:00 |
JP14 | Kutlama Pastası (Canlı) | 180 dakika | 1. Oturum | 10:00 – 13:00 |
JP15 | Gençler Modern Turta (Canlı) | 70 dakika | 1. Oturum | 10:00 – 11:10 |
SP8 | Sebze Oymacılığı | 180 dakika | 1. Oturum | 10:00 – 13:00 |
SP8-Team | Sebze Oymacılığı Takım Yarışması | 180 dakika | 1. Oturum | 10:00 – 13:00 |
JP2 | Lise Düzeyi Okulları Öğrenci Aşçı Restoran Tatlı Tabağı Yarışması | 35 dakika | 3. Oturum | 10:40 – 11:15 |
JP13 | Üniversite Düzeyi Okullar için Pizza Yarışması | 30 dakika | 1. Oturum | 11:00 – 11:30 |
JP3 | Lise Düzeyi Okulları Öğrenci Aşçı Makarna Yarışması | 35 dakika | 7. Oturum | 14:00 – 14:35 |
JP4 | Lise Düzeyi Okulları Ana Yemek Yarışması | 35 dakika | 9. Oturum | 15:20 – 15:55 |
Yarışma Takvimi
Yarışma Kodu
Yarışma Adı
Süre
Oturum
Saat