Ekip Pratik

SPT1 – Grand Prix, Şefler Ekibi

Yarışmacıların isim ve soy isimlerinin yer aldığı aşçı üniformalı 1adet fotoğraflarını Organizasyon komitesine göndermelidir. 6 şeften oluşan ekipler, 180 dakikada, 3 çeşitten oluşan 15 kuver hazırlamalı, pişirmeli ve sunmalıdır (servis personeli ve sunum ekipmanları Organizasyon komitesi ve Sponsor firmalar tarafından karşılanacaktır). Yarışmada kullanılacak gıda malzemeler, organizasyon komitesi tarafından hazırlanacak ve yarışma başlayıncaya kadar yarışmacılara gösterilmeyecektir. Verilenlerin dışında malzeme kullanılması yasaktır. Yarışmacıların kullanacakları set üstü (küvet, tava, bıçak, tahta) ve benzeri ekipmanlarını kendileri yanlarında getireceklerdir. Yarışma başladıktan sonra 3 adet jürinin seçmiş olduğu gıda ürünü yarışmacılara verilecektir (bu ürünleri daha önceden belirlemiş oldukları menülerine eklemek zorundalar). Takım kaptanı, yarışma başladıktan sonraki 20 dk. içinde, İngilizce ve Türkçe olarak hazırlayacağı menüyü, istasyon numarasını da yazarak jüriye sunacaktır. Takımlar, kendilerine ait portatif ve el gereçlerini kullanabilirler. Takımlar, malzemenin verimli kullanılması, menü dengesi, orijinallik ve aşçılık yetenekleri alanlarında jüri tarafından değerlendirileceklerdir. İsteğe bağlı olarak, şef üniforması giymemesi koşuluyla, steward kullanılabilir. Yarışma tarihleri arasında tüm yarışmacılar için Konaklama, Transfer, Yeme, İçme, Üniforma ve Katılım Madalyası Organizasyon Komitesi Tarafından Karşılanacaktır.

Katılım Ücreti Kişi Başı: 980 €
Katılımcı Takım Sayısı: 20
Katılımcı Yaşı : 18 – 90

Euro (€) Hesap Adı:

AG QUALITY ORGANİZASYON TURİZM VE TİC. LTD. ŞTİ.

TR87 0001 2001 5610 0010 1007 47

Euro (€) Hesap Adı:

SPT2 – Pratik Ekip Yarışması

Üç (3) şeften oluşan ekipler, 70 dakikada, üç (3) çeşitten oluşan iki (2) kuver hazırlamalı, pişirmeli ve sunmalıdır. Yarışma grupları kendi malzemelerini yanlarında getireceklerdir. Takım kaptanı İngilizce ve Türkçe olarak menüyü, istasyon numarasını da yazarak jüriye sunacaktır. Takımlar, kendilerine ait portatif ve el gereçlerini kullanabilirler. Takımlar, malzemenin verimli kullanılması, menu dengesi, orijinallik ve aşçılık yetenekleri alanlarında jüri tarafından değerlendirileceklerdir. Hazır olduğu takdirde Başlangıç ilk 20 ile 30dk arasında, Ana yemek 40 ile 50dk arasında, Tatlı 50 ile 70dk arasında Jüriye sunmak sorundadır. İsteğe bağlı olarak, şef üniforması giymemesi koşuluyla steward kullanılabilir. Yarışma tarihleri arasında tüm yarışmacılar için Konaklama, Transfer, Yeme, İçme, Üniforma, Katılım Madalyası Organizasyon Komitesi Tarafından Karşılanacaktır.

Katılım Ücreti Kişi Başı: 980 €
Katılımcı Takım Sayısı: 20
Katılımcı Yaşı : 14 – 90

Euro (€) Hesap Adı:

AG QUALITY ORGANİZASYON TURİZM VE TİC. LTD. ŞTİ.

TR87 0001 2001 5610 0010 1007 47

Euro (€) Hesap Adı:
Menü