Description
Üç (3) şeften oluşan ekipler, 70 dakikada, üç (3) çeşitten oluşan iki (2) kuver hazırlamalı, pişirmeli ve sunmalıdır. Yarışma grupları kendi malzemelerini yanlarında getireceklerdir. Takım kaptanı İngilizce ve Türkçe olarak menüyü, istasyon numarasını da yazarak jüriye sunacaktır. Takımlar, kendilerine ait portatif ve el gereçlerini kullanabilirler. Takımlar, malzemenin verimli kullanılması, menu dengesi, orijinallik ve aşçılık yetenekleri alanlarında jüri tarafından değerlendirileceklerdir. Hazır olduğu takdirde Başlangıç ilk 20 ile 30dk arasında, Ana yemek 40 ile 50dk arasında, Tatlı 50 ile 70dk arasında Jüriye sunmak sorundadır. İsteğe bağlı olarak, şef üniforması giymemesi koşuluyla steward kullanılabilir. Yarışma tarihleri arasında tüm yarışmacılar için Konaklama, Transfer, Yeme, İçme, Üniforma, Katılım Madalyası Organizasyon Komitesi Tarafından Karşılanacaktır.
Katılım Ücreti Kişi Başı: 980 €
Katılımcı Takım Sayısı: 20
Katılımcı Yaşı : 14 – 90
Reviews
There are no reviews yet.