Bireysel Pratik Ustalar

BSP1 – Modern Kuzine

Sadece taze malzemeler kullanılarak yapılacak olan 2 porsiyon ana yemek hazırlanması, pişirilmesi ve takdim edilmesi için 45 dk. süre verilecektir. Un kullanılamaz. Değerlendirmede, orijinallik, renk ve yaratıcı takdim konuları üzerinde özellikle durulacaktır. Yarışma tarihleri arasında tüm yarışmacılar için Konaklama, Transfer, Yeme, İçme, Üniforma ve Katılım Madalyası Organizasyon Komitesi Tarafından Karşılanacaktır.

Katılım Ücreti Kişi Başı: 980 €
Katılımcı Takım Sayısı: 20
Katılımcı Yaşı : 16 – 90

Euro (€) Hesap Adı:

AG QUALITY ORGANİZASYON TURİZM VE TİC. LTD. ŞTİ.

TR87 0001 2001 5610 0010 1007 47

Euro (€) Hesap Adı:

BSP2 – Kuzu

Yarışmacının tercih ettiği 2 porsiyon kuzu yemeğinin hazırlanması, pişirilmesi ve takdim edilmesi için 45 dk. verilecektir (sırt kullanılması tavsiye edilir). Malzemeler, yarışmacılar tarafından temin edilecektir. Yarışma tarihleri arasında tüm yarışmacılar için Konaklama, Transfer, Yeme, İçme, Üniforma ve Katılım Madalyası Organizasyon Komitesi Tarafından Karşılanacaktır.

Katılım Ücreti Kişi Başı: 980 €
Katılımcı Takım Sayısı: 20
Katılımcı Yaşı : 16 – 90

Euro (€) Hesap Adı:

AG QUALITY ORGANİZASYON TURİZM VE TİC. LTD. ŞTİ.

TR87 0001 2001 5610 0010 1007 47

Euro (€) Hesap Adı:

BSP3 – Ustalar Balık

Yarışmacının tercih ettiği 2 kişilik orijinal bir balık yemeğinin hazırlanması, pişirilmesi ve takdim edilmesi için 45 dk. süre verilecektir. Ön hazırlık asgaride tutulmalıdır. Yarışma tarihleri arasında tüm yarışmacılar için Konaklama, Transfer, Yeme, İçme, Üniforma ve Katılım Madalyası Organizasyon Komitesi Tarafından Karşılanacaktır.

Katılım Ücreti Kişi Başı: 980 €
Katılımcı Takım Sayısı: 20
Katılımcı Yaşı : 16 – 90

Euro (€) Hesap Adı:

AG QUALITY ORGANİZASYON TURİZM VE TİC. LTD. ŞTİ.

TR87 0001 2001 5610 0010 1007 47

Euro (€) Hesap Adı:

BSP4 – Makarna

Yarışmacının, seçtiği bir makarna cinsinden 2 kişilik hazırlaması, pişirmesi ve takdim etmesi için 45 dk.süre verilecektir. Ön hazırlık olarak, sadece makarna hamurunun önceden hazırlanmasına müsaade edilir. Hazır makarna kullanılmasına izin verilmeyecektir. Yarışma tarihleri arasında tüm yarışmacılar için Konaklama, Transfer, Yeme, İçme, Üniforma ve Katılım Madalyası Organizasyon Komitesi Tarafından Karşılanacaktır.

Katılım Ücreti Kişi Başı: 980 €
Katılımcı Takım Sayısı: 20
Katılımcı Yaşı : 16 – 90

Euro (€) Hesap Adı:

AG QUALITY ORGANİZASYON TURİZM VE TİC. LTD. ŞTİ.

TR87 0001 2001 5610 0010 1007 47

Euro (€) Hesap Adı:

BSP5 – Sebze Oymacılığı

Büfe dekorları yarışma gününde belirtilen süre içerisinde yapılacaktır. Balkabağı, Japon turbu, karpuz gibi çeşitlerden istenilen kullanılabilir. Azami teşhir alanı 75 cm x 75 cm olup, yükseklik sınırı yoktur. Süre: 180 dk. Yarışma tarihleri arasında tüm yarışmacılar için Konaklama, Transfer, Yeme, İçme, Üniforma ve Katılım Madalyası Organizasyon Komitesi Tarafından Karşılanacaktır.

Katılım Ücreti Kişi Başı: 980 €
Katılımcı Takım Sayısı: 20
Katılımcı Yaşı : 16 – 90

Euro (€) Hesap Adı:

AG QUALITY ORGANİZASYON TURİZM VE TİC. LTD. ŞTİ.

TR87 0001 2001 5610 0010 1007 47

Euro (€) Hesap Adı:

BSP6 – Restoran Tatlı Tabağı

Yarışmacının tercih ettiği 2 kişilik bir sıcak veya soğuk tatlı tabağının hazırlanması ve takdim edilmesi için 45 dk. süre verilecektir. Tüm malzemeler yarışmacılar tarafından temin edilecektir. Hazır ürün kullanılamaz. Yarışma tarihleri arasında tüm yarışmacılar için Konaklama, Transfer, Yeme, İçme, Üniforma ve Katılım Madalyası Organizasyon Komitesi Tarafından Karşılanacaktır.

Katılım Ücreti Kişi Başı: 980 €
Katılımcı Takım Sayısı: 20
Katılımcı Yaşı : 16 – 90

Euro (€) Hesap Adı:

AG QUALITY ORGANİZASYON TURİZM VE TİC. LTD. ŞTİ.

TR87 0001 2001 5610 0010 1007 47

Euro (€) Hesap Adı:

BSP7 – Ustalar Pizza ve Pide Yarışması

Yarışma teması: Biri sunum biri tadımlık olmak üzere 32’lik 2 pizza veya istenilen boyutlarda 2 adet pide üretilecektir. Tüm bileşenler yarışmacıya aittir. Yarışmacılar pizza ve pidelerini yuvarlama/döndürme/kesme temelli içerik ve üst malzeme hazırlanışı ile yapacaktır. Toplamda 45 dk. da yapım üst malzemesinin tamamlanması gerekmektedir. Pizza pişirmek, takozlarla kesmek, sunum yarışmacının inisiyatifinde olacak, ancak kullanılan malzemeler son tadı değiştirecektir. Yarışma jürisi hem teknik hem de tadım olarak değerlendirebilir. Pizza hamuru hazır getirilmelidir. Yarışma tarihleri arasında tüm yarışmacılar için Konaklama, Transfer, Yeme, İçme, Üniforma ve Katılım Madalyası Organizasyon Komitesi Tarafından Karşılanacaktır.

Katılım Ücreti Kişi Başı: 980 €
Katılımcı Takım Sayısı: 20
Katılımcı Yaşı : 16 – 90

Euro (€) Hesap Adı:

AG QUALITY ORGANİZASYON TURİZM VE TİC. LTD. ŞTİ.

TR87 0001 2001 5610 0010 1007 47

Euro (€) Hesap Adı:

 

SNT1 – Artistik Çalışma, Düğün Pastası, Kutlama Pastası, Şekerden Çiçek Aranjmanı

Yarışmacıların istedikleri tema ve biçimde yapacakları artistik çalışmada Şeker hamuru, Çikolata, Yağ, Pastilaj hamuru veya marzipan badem ezmesi hamuru kullanılacaktır. Tasarım ve uygulama tamamen yarışmacıya ait olmalıdır. El işçiliğinin ön planda olması tercih edilip, kalıp kullanımı olumsuz değerlendirilecektir. Dışarıdan gözükmeyen iç destek, tel, çubuk, strafor vb. malzemeler kullanılabilir. Görünürdeki her şeyin yenilebilir olması zorunludur. Çalışmada yardımcı malzeme olarak “İzomalt ve Royal Icing” kullanılabilir. Minimum 30 cm x 30 cm ve Maximum 75 cm x 75 cm ölçülerinde olmalıdır ve teşhir edilmelidir yükseklik sınırı yoktur. (Yapılan çalışmalar yarışmanın 1. günü sabahı saat 08:30 kadar belirtilen alan da ve masada hazır olması gerekmekte olup, eser 4’cü günün sonunda saat 15:00’te teşhir edilen masadan yarışmacı tarafından alınması gerekmektedir.) Yarışma tarihleri arasında tüm yarışmacılar için Konaklama, Transfer, Yeme, İçme, Üniforma ve Katılım Madalyası Organizasyon Komitesi Tarafından Karşılanacaktır.

Katılım Ücreti Kişi Başı: 980 €
Katılımcı Takım Sayısı: 20
Katılımcı Yaşı : 16 – 90

Euro (€) Hesap Adı:

AG QUALITY ORGANİZASYON TURİZM VE TİC. LTD. ŞTİ.

TR87 0001 2001 5610 0010 1007 47

Euro (€) Hesap Adı:

Abdi GÜNDÜZ

TR18 0001 2001 5800 0035 0010 18

Menü